Boerderijwoning

 

U kunt het Farmhouse huren voor een week of langer. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om kamers te huren

Er zijn drie logeer/ gastenkamers in het farmhouse.: Chambre rouge , Chambre jeune couple en chambre d'amis

De boerderij heeft zijn authentieke karakter van een Gers boerderij behouden. Dat betekent dat u het woonhuis binnengaat in een couloir (dit is een lange gang van 14 m). Achter in de gang is een eettafel, welke geschikt is tot 12 personen.

Links en rechts van de couloir zijn verschillende vertrekken.Achereenvolgens rechts van de ingang zijn de twee logeer/gastenkamers(chambre jeune couple en chambre rouge). Dit zijn grote kamers.

Aan het  eind is er rechts een grote badkamer met regendouce en twee wastafels. Daarnaast is er een apart toilet en wasmachiene.

Links van de ingang is een grote woonkeuken, met daar achter een grote woonkamer met relex bank en openslaande deuren naar een klein balkon.Aan het einde van deze linkerkant  is de logeer/gastenkamer chambre d,amis. Deze kant van de boerderij ziet uit over de landerijen .

Buiten onder twee oude kastanjebomen staat een gote eettafel met rieten fauteuils. Daarnaast is er ook nog een aparte lage zithoek  . Aan de achterkant van de boerderij is er een grote overdekte zit gelegenheid met eettafel en zithoek. Hierkunt u s,avonds en overdag heerlijk in de schaduw zitten.

 

Beide logeer/gastenkamers (twee keer 25 m²en 15 m ) zijn op dezelfde wijze uitgerust. Een twee persoons bed, antieke kast en een zithoek. Indien u specifieke wensen met betrekking tot de inrichting heeft, kan dit overlegd worden.  

De keuken is volledig en modern ingericht met afwasmachiene.groot fornuis(5pits) met dubbele oven en een dubbele ijskast met vriesgedeelte/nulgradezone en ijsblokmachiene.

In overleg zijn de accomodaties geschikt voor rolstoel

domaineguilhem.com Als u doorgaat met surfen op deze website zonder uw instellingen te wijzigen, gaan we ervan uit dat u bereid bent om cookies op deze website ontvangen. Meer informatie Akkoord